Imprimir aquesta pàgina
Prèvia: AVRFCB vs L'Hospitalet-INEF, J6 Copa Catalana Primera
11 febrer

Prèvia: AVRFCB vs L'Hospitalet-INEF, J6 Copa Catalana Primera

L'Hospitalet-INEF visita aquest dissabte 15 a partir de les 17h el Camp de La Teixonera per enfrontar-se al líder, l'AVRFCB, en partit de la 6ª jornada de la Copa Catalana de Primera. Partit de gran nivell entre el primer i el segon classificat.

Lluita pel liderat a La Teixonera

L'Hospitalet-INEF visita La Teixonera per veure's les cares enfront de l'actual líder de la competició, l'AVRFCB, en un partit on està en joc el liderat de la Lliga. L'equip dirigit per l'Aroa González, ex-INEF, s'ha mostrat fins ara intratable a la Lliga mostrant un gran nivell. A la primera volta, l'equip culé va derrotar de forma clara a L'Hospitalet-INEF, en un partit on no va deixar opció.

A partir de llavors, L'Hospitalet-INEF ha sumat 3 victòries consecutives que l'han pujat a la 2ª posició, just al darrera de l'AVRFCB, equip que fins ara imbatut. Després de 5 jornades, l'equip culé s'ha caracteritzat per la seva solidesa defensiva i esperit de lluita, juntament amb un joc ofensiu que sap on fer mal a les defenses rivals. L'Hospitalet-INEF està en un bon moment de joc i de resultats i segur que plantejarà batalla.

LLIGA CATALANA

Foto: Ignasi González Vila

Darrera modificació el Dimecres, 19 Febrer 2020 20:12
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat