ÚLTIMES NOTÍCIES

Quina llàstima! INEF-L'Hospitalet deixa escapar la victòria a l'últim minut en el millor partit de la temporada - Club Esportiu INEF Barcelona

13 Gen

Quina llàstima! INEF-L'Hospitalet deixa escapar la victòria a l'últim minut en el millor partit de la temporada

Impressionant tornada de les Ósses a la competició aquest diumenge en partit que les va enfrontar al CR Majadahonda, corresponent a la 9ª jornada de la Lliga Iberdrola de rugby femení que es va disputar a la Feixa Llarga. 80 minuts de rugby d'alt nivell, on INEF-L'Hospitalet va ser mereixedor de la victòria però va caure a l'últim minut 22 a 25.

Jugant així, INEF L'Hospitalet té moltes coses a dir a la Lliga

INEF-L'Hospitalet van completar aquest diumenge al migdia sens dubte el millor partit de la temporada davant un dels màxims favorits a guanyar el títol, el CR Majadahonda. Les noies dirigides per Pablo Arévalo van jugar un partit complet de 80 minuts, tant en fase ofensiva com defensiva, concentrades, amb una alta intensitat i ho van tenir a tocar però finalment no va poder ser. Les grades que omplien la Feixa Llarga van gaudir de valent després de l'espectacle oferit per les jugadores, tot i deixar un sabor agredolç per la derrota. Les Ósses van merèixer molt més.

Les locals van sortir al terreny de joc amb gran determinació per la victòria, sorprenent a les Rhines de Majadahonda. Durant 25 minuts les Ósses van ser les clares dominadores del partit, exhibint una gran concentració, sometent a les visitants amb un joc molt intens, tenint major posessió i defensivament sent implacables, no deixant cap escletxa. La posada en escena mostrada per l'equip va ser mereixedora d'un major premi que la patada de càstig aconseguida per Ani Iglesias al 24'. Les Ósses van tenir a tocar l'assaig al 15' i al 17' de joc per mitjà de Kat Keller i María Soriano però es van quedar a escassos 2 metres.

Amb 3 a 0 al marcador, el CR Majadahonda es va treure la son de les orelles i va començar a treballar per revertir el marcador, amb un joc combinatiu ràpid e intens. Les Ósses van estar defensivament molt atentes, tapant tots els forats però no van poder evitar que després de 10 minuts de domini visitant, aconseguissin finalment el 3 a 5, per mitjà d'Isis Velasco, després d'una bonica finta que va enganyar a la defensa local.

Semblava que el 3 a 5 seria el marcador definitiu abans d'anar a vestuaris però a la jugada següent, les Ósses van reaccionar i després d'anar al xoc en vàries ocasions, Ani Iglesias feia una finta a 35 metres que trencava tota l'estructura defensiva de les Rhines, fent una carrera que servia per posar de nou a l'equip per davant 8 a 5. La transformació anava dins posant el 10 a 5 al 39' de joc, resultat just pels mèrits mostrats per les Ósses. Amb el temps ja complert, el CR Majadahonda es va tirar en tromba per intentar anotar. Les Ósses van tenir l'oportunitat d'allunyar l'òval però aquest va quedar dins. Amb una Lliga cada cop més competitiva, aquests errors es paguen i després de moure la posessió a banda contrària, les Rhines posaven el 10 a 10 gràcies a Cecília Duarte amb el que arribàvem al descans. Càstig duríssim per un INEF L'Hospitalet que havia estat superior al primer temps.

A l'inici de la segona part, l'equip se'l va notar afectat pel pal rebut, on havia deixat escapar la possibilitat d'anar-se per sobre del marcador. Les Rhines van olorar la sang i aviat, al 43' van exhibir la seva fortalesa a la melé per posar-se per davant 10 a 15 de la mà de Marta Estellés. Les Ósses no van trigar a reaccionar i durant uns minuts van intentar aproximar-se a la zona de 22. Les visitants però van trobar-se amb una nova oportunitat per anotar i no la van desaprofitar. Sobre el 52', un nou rebuig queia dins del camp i possibilitava que les Rhines movessin l'òval a banda contrària ràpidament, ampliant la diferència 10 a 20. Les locals, que havien portat el pes del partit, veien com malauradament un parell d'accions aïllades estaven penalitzant en excés.

 

Encara quedavan molts minuts per endavant i la reacció de les Ósses no es va fer esperar. Ani Iglesias al 59' ho intentava amb els peus però l'òval anava fora. 4 minuts després, al 63', una jugada dins la zona de 22 era aprofitada per Bruna Elías que enganyava a tota la defensa rival per aconseguir un assaig (15-20) que donava ales d'esperança.

Quedava una mica més de 15' i l'INEF-L'Hospitalet va veure's amb opcions de donar la campanada. Les noies de Pablo Arévalo van donar-ho tot i van cercar la victòria amb una gran determinació pel molt que hi ha en joc a aquestes alçades de temporada. Passàven els minuts i les Ósses s'aproximàven a la zona de 22 on finalment, a 7' del final, aconseguien el premi merescut de l'assaig per mitjà d'Alma Torras posant el 20 a 20 a l'electrònic, després de que tot l'equip posés cos i ànima per fer-ho possible. Ani Iglesias posava la transformació dins que culminava la remuntada 22-20.

Amb 5' per finalitzar el partit, tocava patir de valent ja que la victòria era trascendental per la situació classificatòria. Les Rhines van posar aviat l'òval a la zona de 22 i després, van assetjar la zona d'anotació fent valer la seva potència a la melé. Gina Vitez a 1 minut pel final aconseguia l'assaig de la victòria per 22 a 25.

Gran partit de les Ósses de Pablo Arévalo, sense cap mena de dubte, el partit més complet de la temporada, amb una gran intensitat i actitud mostrada durant els 80 minuts, jugant de tu a tu davant un dels màxims favorits al títol. Jugant així es pot somiar, queden 5 finals i la primera és d'aquí dos caps de setmana rebent la visita del Sanse Scrum. Per aquest equip, rendir-se no és una opció i lluitaran fins el final.

Amb 9 jornades disputades, les Ósses segueixen ocupant la 7ª posició però sumen 1 punt del bonus defensiu, pel que tenen actualment 5 punts. Per davant, el Pozuelo va tornar a caure. Les Rhines de Majadahonda continuen en plaça de playoff. L'actual líder és el Sanse Scrum.

Som-hi Ósses!

FITXA TÈCNICA

INEF-L´HOSPITALET: Jordina Marba, Kathleen Keller, María Soriano, Gara Basilio, Montse Leuga, Beatriz González, Bless Orji, Alma Torras, Elias Bruna, Carla Rodriguez, Raquel Bernandas, Alysha Stone, Amanda Vila, Lidia Gómez i Ana Iglesias.
També van participar: Berta Fernández i Miriam Alsasua.

MAJADAHONDA (25): Marta Estellés, Macarena Del Valle, Paula Hernandez, Patricia Diaz Flores, Diana Guerrero, Ester Riesco, Silvia Hernández Vaquero, Vico Gorrochategui, Lucia Diaz, Isis Velasco, Cristina Tierno, María Marín, Cecilia Huarte, Isabel Romón i Georgina Vitez.
També van participar: Laura Serrano, Andrea Collado, Georgina Vitez, Rocio Codera, Alba Castellano i María Pliego.

Àrbitre: Joshua Bellido

Incidències: Partit corresponent a la 9ª jornada de la Lliga Iberdrola de rugby femení davant uns 200 espectadors que omplien les grades de la Feixa Llarga en un matí solejat. Gespa toba per l'aigua acumulada per les pluges recents.

LLIGA IBERDROLA

Fotos: Ernesto Aradilla & Ignasi González Vila

Darrera modificació el Dilluns, 13 Gener 2020 20:28
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat

Counter Module

app inef barcelona
logo club esportiu inef barcelona

CLUB ESPORTIU INEF BARCELONA

Avinguda de l'Estadi, 12 - 22. 08038 Barcelona
93 425 54 45 (Extensió 200)
FAX 93 426 07 51​
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Page Copyright Support Recommends

Chikane RapporteringsideDin konto vil blive deaktiveret. rsagen er at nogen har rapporteret at denne side overtrder ophavsretten.Hvis du...

Eduvigis Sáez Parejo Recommends

Las instalaciones son increbles y el trato excepcional.A mi me ha encantado.

Daniel Levavasseur

5 out of 5 stars

SEGUEIX-NOS

Registre o  Entra
Club Esportiu INEF Barcelona

Descarrega l'App a:

app club esportiu inef barcelona

app store itunes club esportiu inef barcelona
app google play club esportiu inef barcelona

 

HOME

CLUB

ACTUALITAT

SECCIONS

ESCOLES ESPORTIVES

ESCOLA RÍTMICA I GEG

ESTADES ESTIU

ESCOLA CIRC

ESTADES ESTIU CIRC

ALTA ONLINE

MULTIMEDIA

CONTACTE

Àrea de navegació de la Web del Club Esportiu INEF Barcelona.
Aquí trobareu el contingut que pugui ser del vostre interés.
 
 
0
Shares