Imprimir aquesta pàgina
Prèvia: RC Sitges Fem vs L'Hospitalet-INEF, J5 Lliga Catalana Segona
05 Nov

Prèvia: RC Sitges Fem vs L'Hospitalet-INEF, J5 Lliga Catalana Segona

Nova jornada de la Lliga Catalana de Segona aquest cap de setmana, la 5ª, on L'Hospitalet-INEF jugarà aquest dissabte 9 al Camp de Santa Bàrbara de Sitges davant el RC Sitges Fem a partir de les 14:15 hores. Gran prova de foc davant un dels rivals directes per estar a les posicions capdavanteres del grup B.

Gran oportunitat per sumar una nova victòria

L'Hospitalet-INEF visita aquest dissabte 9 la casa del Sitges, en partit corresponent a la 5ª jornada de la Lliga Catalana de rugby. Després de 4 jornades, tots dos equips ocupen la zona mitja de la classificació i el que resulti guanyador agafarà embranzida per estar a la part alta.

Les joves promeses de L'Hospi-INEF han disputat 3 partits amb un saldo de 2 victòries i una sola derrota mentre que les seves rivals només han jugat 2 partits amb 1 victòria i 1 derrota. Cal dir que la victòria va ser per incompareixença del Cat Central Fem, per tant, és complicat evaluar saber quin rival ens trobarem.

L'objectiu serà no perdre l'estela del Shamrock i l'INEF Lleida a la classificació, dos conjunts que estan molt forts i que aquesta setmana descansen.

LLIGA CATALANA

Foto: Ignasi González Vila

Darrera modificació el Dimarts, 05 Novembre 2019 17:23
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat