Imprimir aquesta pàgina
Aquests Óssos xuten! 3 de 3 per INEF Barcelona a la DHCAT
28 Oct

Aquests Óssos xuten! 3 de 3 per INEF Barcelona a la DHCAT

INEF Barcelona va sumar una nova victòria aquest cap de setmana a la Lliga Catalana de rugby masculí davant el CN Poble Nou C i continua invicte després de 3 jornades disputades. Els Óssos són segons i jugant així poden fer grans coses aquesta temporada.

Els Óssos es van mostrar implacables davant el CN Poble Nou C

Gran victòria dels Óssos aquest diumenge a la Foixarda en un partit ressolt al primer temps gràcies a l'alta intensitat oferida al terreny de joc, on no van donar opció a un Poble Nou que es va emportar un sever correctiu. Els nois dirigits per Jordi Solà es van sentir a gust des del primer moment al terreny de joc i aviat va començar el "festival" d'anotacions.

Als 10 minuts del primer temps ja havien anotat 2 assatjos però no van tenir prou i van continuar amb ganes fins a tancar el primer temps amb 5 anotacions. El segon temps l'espectacle dels Óssos va continuar fins a tancar un marcador de 62 a 0 que els situa a la 2ª posició de la classificació, a 2 punts del Cornellà.

Al proper partit els Óssos visiten al CR Alella, tercer classificat, en un partit que pot ser un perfecte termòmetre per calibrar les opcions d'aquesta temporada. Som-hi Óssos!

Foto: Edu Rois

Darrera modificació el Dilluns, 28 Octubre 2019 07:15
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat