Imprimir aquesta pàgina
Blessing Ijeoma, nou fitxatge de l'INEF-L'Hospitalet
22 Ago

Blessing Ijeoma, nou fitxatge de l'INEF-L'Hospitalet

Blessing Ijeoma Orji és nova jugadora de l'INEF-L'Hospitalet per la temporada 2019-2020 després d'haver-se confirmat la seva arribada a principis de setmana. La tercera línia, provinent de l'UE Santboiana i habitual a les convocatòries de la Selecció Catalana, arriba a la Lliga Iberdrola per a desenvolupar el seu potencial al màxim nivell.

Bless Ijeoma, explossivitat i espectacle a la Feixa Llarga

Blessing Ijeoma, coneguda com "Bless", és el 6è fitxatge de l'INEF-L'Hospitalet per la propera temporada, després de les incorporacions de Lupe López, Alma Torres, Sarah Longan, Ani Iglesias i Vero Núñez. La jugadora provinent de l'UE Santboiana arriba a la Feixa Llarga determinada a donar un pas endavant a la seva carrera, després d'haver disputat una magnífica temporada al Baldiri Aleu.

La nova incorporació de l'INEF-L'Hospitalet, després d'una experiència de 9 temporades jugant a les Lligues Catalanes, és una jugadora espectacular que arriba amb la determinació de demostrar tot el seu potencial a la Divisió d'Honor.

És una jugadora que es caracteritza per la seva intensitat i determinació en cada acció de joc, molt física i explossiva i que de ben segur, serà una de les noves sensacions de la Lliga Iberdrola. La seva explossivitat en carrera posa en problemes habitualment a l'equip rival. En defensa, la seva duresa es farà notar amb els seus placatges.

La Bless ha estat cridada en diverses ocasions amb la Selecció Catalana de Rugby XV i pertany al grup de seguiment de la Federació Espanyola, per tant, és un reforç il·lusionant, el sisè, d'una plantilla que comença a agafar forma però encara no està tancada. El conjunt dirigit per Pablo Arévalo va començar la pretemporada aquesta setmana i a falta de mes i mig per començar la competició oficial, s'esperen noves incorporacions per afrontar una temporada amb molts compromisos: Lliga Iberdrola, Lliga Catalana, Copa Reina 7s o els Sevens a Catalunya.

Benvinguda Bless!

Foto: Jaume Andreu Photography

Darrera modificació el Dijous, 22 Agost 2019 03:04
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat