Imprimir aquesta pàgina
Comença la pretemporada per l'equip de rugby femení

L'equip de rugby femení començarà la pretemporada aquest dilluns 19 d'agost a les instal·lacions de la Feixa Llarga amb un projecte carregat d'il·lusions renovades, una plantilla renovada i un staff tècnic nou encapçalat per Pablo Arévalo.

Primer contacte entre les jugadores i el nou Staff

Aquest dilluns 19 d'agost, a partir de les 20h fins les 22h, la plantilla al complet de jugadores que disputarà la Lliga Iberdrola, la Lliga Catalana, i les competicions de Seven nacional i autonòmica, tornarà als entrenaments després de 2 mesos sense competició.

Serà el primer contacte entre moltes de les jugadores i el nou staff tècnic encapçalat per Pablo Arévalo i el seu equip, on podran conèixer les primeres idees de l'entrenador i sobretot, carregar piles amb treball per una temporada que s'espera ple de compromisos al calendari de competició.

Entre d'altres novetats, s'espera la incorporació al grup de les 5 noves adquisicions a l'equip Ani Iglesias, Sarah Longan, Vero Núñez, Lupe López i Alma Torras.

Dilluns, dimarts, dijous i divendres, de 20h a 22h, durant les properes 2 setmanes, l'equip s'entrenarà a la Feixa Llarga.

Foto: Ernesto Aradilla

Darrera modificació el Diumenge, 18 Agost 2019 07:12
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat