Imprimir aquesta pàgina
Vero Núñez, Ani Iglesias i Sarah Longan, primers fitxatges del nou INEF-L'Hospitalet 2019-2020
18 Jul

Vero Núñez, Ani Iglesias i Sarah Longan, primers fitxatges del nou INEF-L'Hospitalet 2019-2020

Després de la presentació a principis de juliol del nou staff tècnic de l'INEF-L'Hospitalet, comencen a arribar els primers fitxatges de cara a la temporada 2019-2020. Ani Iglesias (CRUC), Vero Núñez i Sarah Longan (UES), són les tres primeres incorporacions que arriben per reforçar la plantilla.

Primeres novetats a la plantilla de l'INEF-L'Hospitalet

La plantilla 2019-2020 de l'INEF-L'Hospitalet presentarà forces novetats de cara a afrontar amb garanties tots els reptes de la temporada: Lliga Iberdrola, Lliga Catalana, Copa de la Reina 7s i Copa Primavera. L'Staff fomat per Pablo Arévalo, Gerard Godoy i Pere Pardo entre d'altres està confeccionant una plantilla de qualitat amb jugadores polivalents i de garanties que coneixen bé i que estan segurs aportaran molt a l'equip.

Ani Iglesias, obertura, arriba del CRUC després de disputar la Lliga Catalana la temporada anterior. Convocada amb la Selecció Catalana de Seven (les Bès7ies), és una jugadora amb facilitat per la distribució del joc i el bon ús del peu. Té una gran capacitat anotadora en el xut a pals.

Vero Núñez, pillier, arriba de l'UE Santboiana després de disputar també la Lliga Catalana on van finalitzar en primera posició la temporada passada amb Pablo Arévalo com a entrenador. La nova jugadora d'INEF-L'Hospitalet és una roca i arriba per aportar fortalesa física en aquests entorns i també en les fases estàtiques.

Sarah Longan és una tercera línea que arriba també de l'UES, una jugadora "tot-terreny" que ofereix molt recorregut en la seva circulació ofensiva i defensiva i una àgil saltadora de touche.

Les tres noves jugadores d'INEF-L'Hospitalet arriben dels seus clubs d'origen amb moltes ganes e il·lusió per ajudar a les seves noves companyes a tots els reptes que hi hagin per davant. Benvingudes!

Darrera modificació el Divendres, 19 Juliol 2019 02:53
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat