ÚLTIMES NOTÍCIES

Partidàs sense premi de l'INEF-L'Hospitalet davant el CR Majadahonda - Club Esportiu INEF Barcelona

05 febrer

Partidàs sense premi de l'INEF-L'Hospitalet davant el CR Majadahonda

INEF-L'Hospitalet va caure derrotat per 29 a 18 aquest cap de setmana a casa del líder CR Majadahonda en partit corresponent a la 12ª jornada de la Lliga Iberdrola de rugby femení. Les Ósses van jugar un autèntic partidàs al Valle del Arcipreste i no van merèixer anar-se'n a casa de buit.

Les Ósses van merèixer molt més

El conjunt dirigit per María Ribera va caure derrotat aquest diumenge a Madrid després de realitzar una de les seves millors actuacions de la temporada davant l'actual líder de la competició. Les Ósses van estar a punt de donar la campanada davant les Rhinas de Majadahonda en un partit on van merèixer molt més.

L'inici del partit va ser força entretingut, amb alternatives pels dos equips. Tant les majariegas com les Ósses intentaven fer el seu joc però la defensa dels dos equips s'imposava, fent cometre errors a les jugades d'atac. El CR Majadahonda va buscar avançar metres per mitjà d'una patada a la línea de 22 de l'INEF. La touche, guanyada per les Rhinas, va generar una melé que va permetre guanyar metres de forma clara a les locals, per posar els primers punts del matí al marcador (5-0). La força i pes de la melé local, un dels seus punts forts, va ser la clau del partit.

A partir d'aquí, les Ósses van oferir la millor versió de la temporada i van reaccionar, fent-se amb el comandament del partit, oferint potser els millors minuts de la temporada. La primera anotació va venir a partir d'una recuperació de la Carla Rodríguez i una carrera de la Laia Azorín, que van permetre avançar una bona quantitat de metres. El joc combinatiu va portar la posessió a la banda esquerre on després de molta lluita i empenta, Verónica Camacho (jugadora de L'Hospi-INEF) va ser molt espavilada i ràpida per aconseguir la igualada (5-5) sobre el 15' de joc. La banda esquerre de les Ósses va ser un autèntic punyal a la línea de flotació de les locals.

INEF-L'Hospitalet havia aconseguit el mes difícil, canviar el ritme del partit; i no es va aturar. Inmediatament, a la següent jugada, una gran carrera de Bea González per la banda esquerre posava la pilota a la línea de 22. El joc combinatiu i ràpid de les Ósses permetia trobar a la Laia Azorín pel centre que trencava la línea local per posar-nos 5 a 10 al 18'.

Les Ósses van seguir explotant la banda esquerre i 3 minuts després, aconseguien un nou assaig. Les visitants feien saltar la sorpresa davant un CR Majadahonda que es veia sobrepassat pel plantejament i la determinació de l'INEF-L'Hospitalet. Alex Castillón i Beatriz González aconseguien guanyar metres gràcies a la feina de l'equip. Amb la pilota prop de la zona de marca, la jugadora canadenca Kathleen Keller s'estrenava amb una marca importantíssima que posava a l'equip a només un assaig d'aconseguir el bonus.

La màquina verda no es va aturar amb l'objectiu d'aprofitar el seu moment de partit i mirar d'ampliar diferències i si més no, aconseguir el bonus ofensiu. El joc coral, efectiu i sense errades de les visitants estava sorprenent a les Rhines i permetia seguir avançant metres. Axelle Ramón va executar una patada a pals que significaven 3 nous punts que posaven el 5 a 18 al 26' del primer temps.

Novament, l'empenta de les Ósses per mitjà de la Vio de Puig, Laia Azorín, Montse Leuga, María Ribera, Bea González i Kathleen Keller va portar la jugada a la zona de 22. María Ribera va tenir l'assaig a les seves mans al 30' però l'àrbitre, en una decissió discutible, va considerar que la nostra jugadora havia caigut sobre una jugadora local i no havia plantat la pilota. Va ser una llàstima no aprofitar aquesta oportunitat ja que a partir de llavors, el partit va començar a canviar. Les Rhines, sense fer gran cosa, van treure's la pilota del seu camp, guanyant metres i treient-se alhora la pressió que exercien les Ósses. Mica en mica van veure la possibilitat de reduir distàncies abans del descans i ho van aconseguir. En una jugada a les acaballes de la primera part, amb el temps complert, novament la poderosa melé de les majariegas va ser imparable, reduint diferències en el marcador 10-18.

Si a la 1ª part, INEF-L'Hospitalet havia tingut el monopoli de la posessió, a la 2ª part va canviar una mica el guió. Les Ósses van seguir fent el seu joc però les Rhines ja havien trobat la forma de frenar la sangria i aconseguien tenir més estona la pilota. Veien com les locals estaven apretant, l'Axelle Ramón va intentar aprofitar una ocasió per ampliar diferències al 10' amb un xut llunyà però no ho va aconseguir. Les locals, amb el 10 a 18 i mitjà hora per davant, van apretar el peu a l'accelerador, ja que s'estaven jugant el lideratge i l'accés matemàtic al playoff. Les Rhines, veient com les Ósses les estaven aturant bé, van buscar la melé prop de la zona de marca i per tercer cop consecutiu, al 55', van obtenir premi. La transformació anava dins per posar el 17-18 i per tant, quedant 25' de joc, teniem partit nou. INEF, que fins ara havia realitzat un gran partit, veia com ja només tenia 1 punt d'avantatge i encara quedava molt partit per endavant.

Les Ósses van intentar continuar fent el seu joc però la màquina majariega ja no s'aturava, havia olorat la sang i no anava a parar fins a remuntar el partit. La pressió i físic locals van començar a fer-se notar. Una patada va permetre guanyar molts metres i després d'una jugada molt treballada, tot i la gran defensa d'INEF, van moure la pilota a la banda contrària per anotar un assaig al 68'. Amb el 24 a 18, un cop consumada la remuntada, les esperances de victòria es van esgotar. I més, després de que l'àrbitre deixés en inferioritat a l'equip expulsant a l'Eli Vispo.

Amb una jugadora menys, les Ósses no van perdre la cara al partit però van tenir molt poques opcions de crear perill mentre les locals, quan van tenir posessió, van sentir-se més cómodes, trobant forats. En una jugada, prop del 76', les Rhines posaven la sentència per posar un marcador final de 29-18.

Gran actuació de les jugadores de l'INEF-L'Hospitalet que no va servir per emportar-se la victòria a casa ni tan sols el premi del bonus però que permet agafar confiança a l'equip. Amb aquesta actitud i bon joc el conjunt dirigit per María Ribera treurà resultats a les dues finals que li queden davant el Sanse Scrum RC i el CRAT. Les Ósses, amb 26 punts, ocupen actualment la 6ª posició, a 1 punt del Sanse Scrum RC i a 4 de les Cocodrilas de Sevilla, últim equip amb accés al playoff. Al darrere tenim igualats a punts a l'Olímpico de Pozuelo, conjunt que ocupa la plaça de promoció de descens. Les Ósses necessiten més que mai el suport de l'afició aquest diumenge davant el Sanse Scrum, ànims!

Foto: CR Majadahonda

Darrera modificació el Dimecres, 06 Febrer 2019 04:52
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat

Counter Module

app inef barcelona
logo club esportiu inef barcelona

CLUB ESPORTIU INEF BARCELONA

Avinguda de l'Estadi, 12 - 22. 08038 Barcelona
93 425 54 45 (Extensió 200)
FAX 93 426 07 51​
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Eduvigis Sáez Parejo Recommends

Las instalaciones son increbles y el trato excepcional.A mi me ha encantado.

Daniel Levavasseur

5 out of 5 stars

Montse Giralt

4 out of 5 stars

SEGUEIX-NOS

Registre o  Entra
Club Esportiu INEF Barcelona

Descarrega l'App a:

app club esportiu inef barcelona

app store itunes club esportiu inef barcelona
app google play club esportiu inef barcelona

 

HOME

CLUB

ACTUALITAT

SECCIONS

ESCOLES ESPORTIVES

ESCOLA RÍTMICA I GEG

ESTADES ESTIU

ESCOLA CIRC

ESTADES ESTIU CIRC

ALTA ONLINE

MULTIMEDIA

CONTACTE

Àrea de navegació de la Web del Club Esportiu INEF Barcelona.
Aquí trobareu el contingut que pugui ser del vostre interés.
 
 
0
Shares