Imprimir aquesta pàgina
Prèvia: INEF-L'Hospitalet vs CRAT a Corunya, J7 Lliga Iberdrola
30 Nov

Prèvia: INEF-L'Hospitalet vs CRAT a Corunya, J7 Lliga Iberdrola

El rugby torna a la Feixa Llarga aquest dissabte 1 de desembre a les 18 hores amb la disputa de la 7ª jornada de la Lliga Iberdrola de rugby femení. INEF L'Hospitalet (5-1), després de l'important victòria a Madrid, es veuran les cares enfront el CRAT a Corunya (2-4), un dels clàssics de la categoria.

Les Ósses busquen una nova victòria

INEF-L'Hospitalet (5-1) buscarà una nova victòria aquest dissabte a la Feixa Llarga en el partit que l'enfrontarà a l'equip gallec del CRAT a Corunya (2-4). Les noies de María Ribera volen finalitzar la primera volta amb una nova victòria que permeti continuar a les posicions capdavanteres i afrontar amb un bon matalàs de punts la "muntanya de gener", on encararan un seguit de 4 partits fora corresponents a la segona volta. Per la seva banda, el CRAT amb 2 úniques victòries, ha posat molt complicat les coses als seus rivals, perdent 4 partits per un escàs marge de punts, per tant la seva classificació actual pot ser enganyosa i de ben segur plantejaran un partit molt difícil.

Actualment els dos conjunts ocupen la tercera i sisena posició respectivament. Les Ósses, amb 21 punts, estan a 2 punts de CR Cisneros y CR Majadahonda mentre que el CRAT està amb 11 punts i busca allunyar-se de les posicions de promoció i descens. En altres partits de la jornada, CR Majadahonda i Sanse Scrum es veuran les cares en un partit amb les posicions de playoffs en joc mentre el líder jugarà davant el UR Sevilla. El cuer, el XV Hortaleza rebrà a un ferit Olímpico Pozuelo, que no està obtenint els resultats esperats aquesta temporada.

Dissabte podreu seguir el partit pel Canal de YouTube de l'INEF Barcelona (no oblidis subscriure't) o per la Web.

DIRECTE: INEF-L'Hospitalet vs CRAT A Corunya, J7 Lliga Iberdrola 2018-2019

LLIGA IBERDROLA

Subscríu-te al Canal de YouTube de l'INEF Barcelona !

Foto: Ignasi González Vila

Darrera modificació el Divendres, 30 Novembre 2018 03:37
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat