app club esportiu inef barcelonaapp store itunes club esportiu inef barcelona app google play club esportiu inef barcelona

ÚLTIMES NOTÍCIES

Aroa González entre les ponents al debat "L'Esport en Femení" per reivindicar la igualtat de drets i d'oportunitats de la dona en el món de l'esport - Club Esportiu INEF Barcelona

29 Nov

Aroa González entre les ponents al debat "L'Esport en Femení" per reivindicar la igualtat de drets i d'oportunitats de la dona en el món de l'esport

Aroa González, exjugadora de l'INEF Barcelona, va ser una de les ponents del debat "L'Esport en Femení" que es va realitzar aquesta setmana a L'Hospitalet per parlar sobre el paper de la dona, la igualtat de drets i d'oportunitats en el món de l'esport. L'Aroa, juntament amb d'altres esportistes, van explicar les seves experiències i van donar a conèixer les dificultats que afronten i la falta de reconeixement per les dones.

"L’Esport en femení"

Sota aquest títol les Joventuts Socialistes de L’H van organitzar una jornada de debat on les protagonistes van ser diverses esportistes de la ciutat. L’objectiu no era un altre que posar de relleu les dificultats que per desgràcia encara es troben les dones a l’hora de practicar esport.

L’esport és un mirall de la nostra societat, i per tant la discriminació per raó de gènere encara es fa més evident. De fet, la història de l’esport femení s’explica com una lluita continua per reivindicar igualtat de drets, de reconeixement i de valor de l’esforç. Qüestions molt bàsiques i essencials en una societat que pretén ser igualitària, però que malauradament encara avui dia cal reivindicar.

Les protagonistes de l'acte van denunciar que el masclisme també està present en el món de l'esport. Una bona prova és el tractament que li donen els mitjans de comunicació a les informacions esportives protagonitzades per dones. La majoria de vegades s'expliquen les notícies en un segon pla i sense donar-li el mateix valor que als esportistes masculins.

De fet, si el tractament per part dels mitjans de comunicació de les notícies esportives fos igualitari entre dones i homes la visió del conjunt de la societat seria diferent.

Un altre camp de batalla important en la lluita contra el masclisme al món de l'esport és afavorir que les dones tinguin les mateixes facilitats a l'hora de professionalitzar-se.

Font: L'H en Joc

clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat

Counter Module

ENQUESTES

logo club esportiu inef barcelona

CLUB ESPORTIU INEF BARCELONA

Avinguda de l'Estadi, 12 - 22. 08038 Barcelona
93 425 54 45 (Extensió 200)
FAX 93 426 07 51​
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Eduvigis Sáez Parejo
Eduvigis Sáez Parejo

5 out of 5 stars

posted 2 years ago

Las instalaciones son increbles y el trato excepcional.A mi me ha encantado.

Daniel Levavasseur
Daniel Levavasseur

5 out of 5 stars

posted 2 years ago

Sonia Maria Chalupp
Sonia Maria Chalupp

5 out of 5 stars

posted 2 years ago

SEGUEIX-NOS

Registre o  Entra
Club Esportiu INEF Barcelona

Descarrega l'App a:

app club esportiu inef barcelona

app store itunes club esportiu inef barcelona
app google play club esportiu inef barcelona

 

HOME

CLUB

ACTUALITAT

SECCIONS

ESCOLES ESPORTIVES

ESTADES ESTIU

ALTA ONLINE

CALENDARI

MULTIMEDIA

CONTACTE

Àrea de navegació de la Web del Club Esportiu INEF Barcelona.
Aquí trobareu el contingut que pugui ser del vostre interés.
 
 

Newsletter

Uneix-te a la llista de correu per rebre les últimes novetats, noticies, activitats, descomptes i més

Inici Sessió