Imprimir aquesta pàgina
María Casado i María Losada guanyen el Torneig Internacional d'Elx amb les Leonas7s
05 Nov

María Casado i María Losada guanyen el Torneig Internacional d'Elx amb les Leonas7s

María Casado i María Losada, jugadores de l'INEF-L'Hospitalet, han aconseguit la victòria aquest cap de setmana amb la Selecció Espanyola de Seven al Torneig Internacional d'Elx. Les noies de Pedro de Matías deixen molt bones sensacions de cara a les World Seven Series de Dubai. Enhorabona!

Gran paper de la Selecció a Elx

La Selecció Espanyola va imposar-se aquest cap de setmana al Torneig Internacional d'Elx després de dues jornades on va deixar mostres de gran rugby. La primera jornada es va saldar amb un ple de victòries després de guanyar a Holanda, Viator i Anglaterra amb força soltura. María Casado va tornar a ser un dels pilars de la Selecció, essent titular als 3 partits mentre que la María Losada va ser-ne a 2 dels 3.

A la segona jornada van batre a Bèlgica amb claretat però després van patir una sotragada davant Irlanda, que no va impedir el seu accés a la final, precisament davant la mateixa Irlanda. A la final, molt tàctica, les Leonas7s van saber aprofitar la seva oportunitat i van guanyar per la mínima 5 a 0 a les irlandeses per emportar-se el titol. Les dues jugadores de l'INEF-L'Hospitalet van ser titulars a la final.

Foto: Federació Espanyola Rugby

Darrera modificació el Dimecres, 07 Novembre 2018 19:08
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat