Imprimir aquesta pàgina
Les Leonas7s finalitzen en 8ª posició a Kazan
03 Set

Les Leonas7s finalitzen en 8ª posició a Kazan

La Selecció femenina de seven ha acabat en 8ª posició en la segona sèrie dels GPS 7s europeus que s'ha disputat a Kazan, després d'una competició amb llums i ombres en la qual no van poder demostrar tot el seu potencial.

Canvi generacional a les Leonas7s

Les Leonas7s, després de l'impressionant 5ª posició al Mundial de Seven de San Francisco d'aquest estiu, han iniciat un canvi generacional. Algunes de les jugadores més emblemàtiques de la Selecció aquests darrers anys han deixat pas a les futures estrelles. I això, en la primera competició, s'ha notat. Tot i això, el futur del rugby nacional es preveu espectacular. A la convocatòria prèvia a Madrid abans de viatjar van assistir María Losada i Carla Rodríguez, de l'INEF L'Hospitalet. La Carla, sub-23, és una de les promeses més fermes del rugby nacional i s'espera que agafi el relleu pròximament. Finalment l'única jugadora de l'INEF que va viatjar va ser la María Losada, ja habitual a les convocatòries.

A Kazan es disputava l'última sèrie de les GPS 7s de Rugby Europe. Tot i que el torneig es disputava a principis de setembre, correspon a l'Europeu de Seven 2017-2018. El grup, composat per França, Bèlgica i Alemania era d'una important dificultat. Les franceses i belgues, amb seleccions d'alt potencial, van ser rivals massa poderosos per una selecció emergent. Les noies de Pedro de Matías sí van poder vèncer amb rotunditat a Alemania per 26 a 0 i gràcies als bonus, van accedir com un dels millors tercers.

A la següent jornada, però, van perdre tots els partits, demostrant que encara estan en fase de construcció. Als QF d'or van caure amb França novament de forma clara (31-0), mentre que posteriorment van caure amb Irlanda (5-14) i Bèlgica (5-12), per obtenir una 8ª plaça final.

Les Leonas7s, que aquest any afrontaran un calendari molt dur, amb la inclusió d'una nova fase de les World Series a Glendale (USA), tenen molta feina per endavant però un grup de jugadores amb gran potencial que aniran millorant quan agafin més experiència en aquest tipus de competicions internacionals.

Foto: Noah Alirangues - Toque Femenino

Font: Federació Espanyola Rugby

Darrera modificació el Dilluns, 03 Setembre 2018 20:26
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat