Imprimir aquesta pàgina
Avui a les 12h, sorteig del calendari de la Lliga Iberdrola de rugby femení 2018-2019
25 Jul

Avui a les 12h, sorteig del calendari de la Lliga Iberdrola de rugby femení 2018-2019

Avui a les 12 hores es celebrarà a la Federació Espanyola de Rugby el nou calendari de la Lliga Iberdrola de rugby femení 2018-2019. Les Ósses, amb la nova entrenadora María Ribera, coneixeran el camí per la nova temporada.

Una temporada 2018-2019 trepidant amb algunes novetats

La temporada 2018-2019 es presenta com una evolució del calendari de rugby de la temporada passada, amb un calendari de la Lliga Iberdrola a doble volta, potenciació de la Copa de la Reina en el format olímpic de rugby seven, més potenciació de les seleccions emerging i un intent d'afectar en un número menor de setmanes als Clubs pels compromisos de les seleccions.

Fa unes setmanes vam donar a coneixer la proposta de calendari de la temporada per part de la FER, on ja sabiem que la Lliga Iberdrola començaria el 23 de setembre, més aviat que mai. La novetat és el retorn del format de playoff, amb semifinals a partit únic (primer contra quart, segon contra tercer) el 10 de març i la gran Final, el 24 de març. L'altre novetat és el debutant Universitario de Sevilla, que jugarà per primer cop la Lliga Iberdrola gràcies al descens de l'històric Getxo RT.

Al sorteig de la fase regular de la Lliga Iberdrola, els clubs Olímpico Pozuelo i CR Majadahonda i XV Sanse Scrum i XV Hortaleza portaran números consecutius, respectivament.

Les Ósses, que estrenen entrenadora i presentaran nombroses novetats, necessiten rodatge per encaixar totes les peces i evitar els ensurts de la temporada anterior. Durant els dos primers mesos de competició es disputarà gran part de la temporada de la Lliga Iberdrola, per tant esperen que el calendari sigui més senzill que la temporada anterior, on van tenir gran part dels rivals més forts al principi.

Cal recordar, que a l'acabar la temporada, el 31 de març es tornarà a fer el partit de les Estrelles contra la Selecció Emerging i posteriorment es celebrarà la Copa de la Reina 7s.

També es celebrarà el sorteig de la Lliga Heineken i la DHB masculina.

Font: Federació Espanyola de Rugby

Foto: Ignasi González Vila

Darrera modificació el Dimecres, 25 Juliol 2018 05:39
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat