ÚLTIMES NOTÍCIES

INEFC col·laborarà amb la FCR en el Pla Estratègic pel Rugby Català - Club Esportiu INEF Barcelona

06 Jun

INEFC col·laborarà amb la FCR en el Pla Estratègic pel Rugby Català

La Federació Catalana de Rugby ha anunciat l'inici de l'elaboració d'un Pla Estratègic del Rugby Català, un document que pretén analitzar les necessitats, mancances i objectius del rugby català a curt, mig i llarg termini per tal d’adreçar-les correctament.

L'experiència de l'INEFC, clau en aquest projecte

La comissió encarregada de dur a terme aquest fonamental Pla destaca per la notable presència de reconeguts acadèmics de l'esport, especialment gent vinculada amb INEFC i de l'equip de rugby. L'equip estarà format pel Fredy Joven (INEFC), Marià Pasarello, Pedrona Serra (INEFC i jugadora de l'INEF L'Hospitalet) i David Carreras amb l’assistència del director d’INEFC Jordi Solà (vell Ós) i amb la participació de Marc Sentís (FCR) i l'Ignasi Planas, President de la FCR.

Què és el Pla Estratègic?

El Pla Estratègic del Rugby Català neix de la necessitat que té el nostre esport d’avançar. Amb l’augment de llicències, equips i clubs dels darrers anys, el nivell esportiu no ha augmentat en consonància amb el creixement del nombre de jugadors.

És per això que la FCR ha encarregat aquest Pla per tal d’esclarir quins són els punts que cal millorar i els objectius que s’han d’assolir. Abans d’arribar a destí, però, cal recórrer el camí.

Com funcionarà?

El Pla Estratègic analitzarà primer en quin estat es troba el rugby català, establint una sèrie de valors com poden ser el número de jugadors/es, de clubs, de camps (i en quin estat es troben), els directius, quants nens per club hi ha, la salut econòmica dels clubs, el nivell esportiu dels equips…

Un cop identificat el context, s’han creat onze àrees que ordenaran aquest Pla Estratègic. Les àrees són: Estructura FCR, Clubs, Seleccions, Competicions, Formació Jugadors + Tecnificació, Formació Tècnics, Formació Àrbitres, Formació Directius, Àrea Mèdica i Seguretat, Àrea Social, i Promoció Rugby.

A partir d’aquestes àrees, el Pla Estratègic elaborarà unes línies de treball per tal d’identificar correctament els objectius i les mancances de cada àrea perquè aquestes puguin millorar. Cal tenir en compte que els objectius poden ser múltiples, ja que les necessitats no són les mateixes per a tothom.

Establerts els objectius i les línies de treball, i un cop finalitzat, el Pla Estratègic del Rugby Català vol servir de guia per a tots els membres que formen part de l’ovalada catalana (directius, jugadors, àrbitres, entrenadors…) per tal de millorar la qualitat de totes aquelles accions que es realitzen en relació amb el rugby i per donar l’empenta necessària i fer el salt de qualitat que el nostre esport demana. Aquest Pla va arrencar fa dos mesos, i els treballs d’elaboració s’allargaran durant tot un any, finalitzant el proper 2019.

Font: Federació Catalana de Rugby

clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat

Counter Module

app inef barcelona
logo club esportiu inef barcelona

CLUB ESPORTIU INEF BARCELONA

Avinguda de l'Estadi, 12 - 22. 08038 Barcelona
93 425 54 45 (Extensió 200)
FAX 93 426 07 51​
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Page Copyright Support Recommends

Chikane RapporteringsideDin konto vil blive deaktiveret. rsagen er at nogen har rapporteret at denne side overtrder ophavsretten.Hvis du...

Eduvigis Sáez Parejo Recommends

Las instalaciones son increbles y el trato excepcional.A mi me ha encantado.

Daniel Levavasseur

5 out of 5 stars

SEGUEIX-NOS

Registre o  Entra
Club Esportiu INEF Barcelona

Descarrega l'App a:

app club esportiu inef barcelona

app store itunes club esportiu inef barcelona
app google play club esportiu inef barcelona

 

HOME

CLUB

ACTUALITAT

SECCIONS

ESCOLES ESPORTIVES

ESCOLA RÍTMICA I GEG

ESTADES ESTIU

ESCOLA CIRC

ESTADES ESTIU CIRC

ALTA ONLINE

MULTIMEDIA

CONTACTE

Àrea de navegació de la Web del Club Esportiu INEF Barcelona.
Aquí trobareu el contingut que pugui ser del vostre interés.
 
 
0
Shares