ÚLTIMES NOTÍCIES

Crònica: 2ª sèrie II GPS Copa de la Reina 7s a L'Hospitalet de Llobregat - Club Esportiu INEF Barcelona

28 Maig

Crònica: 2ª sèrie II GPS Copa de la Reina 7s a L'Hospitalet de Llobregat

Han passat ja més de 10 dies de la celebració de la 2ª sèrie de les GPS Copa de la Reina 7s a L'Hospitalet de Llobregat, temps suficient per fer balanç del que va ser una gran festa del rugby femení a casa nostra.

L'organització i l'equip van donar el millor de si mateix

Organitzar un event d'aquesta magnitud ha estat una gran experiència tant pel Club Esportiu INEF Barcelona com pel RC L'Hospitalet i que no hagués estat possible sense la col·laboració de moltes persones, empreses e institucions que han posat el seu granet de sorra per l'èxit assolit.

II GPS Copa de la Reina 7s L'Hospitalet 2018 (2ª sèrie) - Dia 1

Esportivament van ser dues jornades magnífiques de rugby seven femení del més alt nivell, que van servir per apropar al públic de l'Hospitalet de Llobregat aquesta modalitat olímpica del rugby que tant èxit està tenint aquests darrers anys pel seu dinamisme i espectacularitat. Vam poder disfrutar de 2 jornades impressionants que van tenir el seu colofó amb la gran finalíssima entre l'actual campió, CR Majadahonda i l'aspirant, el XV Sanse Scrum, emportant-se aquest la victòria al darrer segon del temps efectiu. A més, va coincidir amb la presència del major número de jugadores internacionals, fet que no es va poder veure a Villajoyosa i que no es podrà gaudir tampoc a Madrid a la 3ª sèrie que es disputarà el 9 i 10 de juny.

II GPS Copa de la Reina 7s L'Hospitalet 2018 (2ª sèrie) - Dia 1

Tret de sortida de la Copa de la Reina 7s

El tret de sortida va tenir lloc el 15 de maig a les instal·lacions del RC L'Hospitalet amb la Roda de Premsa de presentació de la Copa de la Reina 7s, amb el President de la Federació Catalana Ignasi Planes i el regidor d'Esports de l'Ajuntament de L'Hospitalet, Cristian Alcazar, a més dels Directius del Club Esportiu INEF Barcelona i el RC L'Hospitalet.

Galeria de la Roda de Premsa de Presentació de la Copa de la Reina 7s L'Hospitalet de Llobregat

Roda de Premsa Presentació II GPS Copa de la Reina 7s L'Hospitalet

El millor del Seven nacional es va poder veure el 19  i 20 de maig a L'Hospitalet

El 19 i 20 de maig es van poder viure 2 jornades intenses, increíbles, del millor rugby nacional al Camp de la Feixa Llarga. 12 equips, els millors, dividits en 3 grups, s'enfrontaven durant dos dies seguits en partits de 14 minuts, sense pràcticament descans entre partit i partit. 34 partits en total van servir per constatar l'alt nivell que està adquirint aquesta modalitat en el panorama nacional. La Federació Espanyola de Rugby està potenciant el Seven darrerament amb molts campionats i compromisos internacionals i els fruits comencen a veure's.

El primer dia (dissabte) es disputaven els encreuaments dels 3 grups mentre que al segon (diumenge) es disputava la fase final. Els grups eren els següents:

Dissabte, a les 9h, amb la puntualitat d'un rellotge suís es van anar disputant els 18 partits del dia gràcies a la tasca de la taula de control de competició. La música, l'speaker i el dinamisme del joc van fer que el dia fós molt intens i passés molt ràpid.

II GPS Copa de la Reina 7s L'Hospitalet 2018 (2ª sèrie) - Dia 1

Una calor de justícia no va impedir que veièssim partits de gran nivell. La 1ª jornada va servir per veure que els equips madrilenys estan un pas per davant a l'actualitat. No hi van haver sorpreses i els favorits van guanyar els seus partits amb solvència. CR Majadahonda, molt seriós, va deixar clar que havia vingut a emportar-se la 2ª sèrie mentre que el XV Sanse Scrum amb un joc molt espectacular va guanyar amb rotunditat els seus 3 partits. La grata sorpresa va ser l'equip local, INEF L'Hospitalet, que va sortir al terreny de joc molt concentrat disposat a demostrar que tenia molt a dir a la competició. Va guanyar 2 dels 3 partits i va posar les coses molt difícils al CR Majadahonda que va tenir que donar el millor de si mateix per endur-se la victòria.

II GPS Copa de la Reina 7s L'Hospitalet 2018 (2ª sèrie) - Dia 1

Els resultats de la 1ª jornada van ser els següents:

D'aquesta forma, els encreuaments de quarts de final per la jornada de diumenge quedaven així:

Durant la jornada, els equips van anar passant un a un pel Photocall per fer-se les fotografies d'equip:

II GPS Copa de la Reina 7s L'Hospitalet 2018 (2ª sèrie) - Dia 1II GPS Copa de la Reina 7s L'Hospitalet 2018 (2ª sèrie) - Dia 1II GPS Copa de la Reina 7s L'Hospitalet 2018 (2ª sèrie) - Dia 1II GPS Copa de la Reina 7s L'Hospitalet 2018 (2ª sèrie) - Dia 1II GPS Copa de la Reina 7s L'Hospitalet 2018 (2ª sèrie) - Dia 1II GPS Copa de la Reina 7s L'Hospitalet 2018 (2ª sèrie) - Dia 1 II GPS Copa de la Reina 7s L'Hospitalet 2018 (2ª sèrie) - Dia 1 II GPS Copa de la Reina 7s L'Hospitalet 2018 (2ª sèrie) - Dia 1 II GPS Copa de la Reina 7s L'Hospitalet 2018 (2ª sèrie) - Dia 1 II GPS Copa de la Reina 7s L'Hospitalet 2018 (2ª sèrie) - Dia 1 II GPS Copa de la Reina 7s L'Hospitalet 2018 (2ª sèrie) - Dia 1 II GPS Copa de la Reina 7s L'Hospitalet 2018 (2ª sèrie) - Dia 1

Les Capitanes, a l'acabar la jornada, van anar a fer-se la protocolària foto amb la Copa a l'ermita de L'Hospitalet de Llobregat, un dels monuments representatius de la ciutat.

II GPS Copa de la Reina 7s L'Hospitalet 2018 (2ª sèrie) - Dia 1

Els mitjans van disposar d'una zona mixta i una zona de treball on van poder entrevistar a jugadores, entrenadors i diferents membres de l'organització.

II GPS Copa de la Reina 7s L'Hospitalet 2018 (2ª sèrie) - Dia 1 II GPS Copa de la Reina 7s L'Hospitalet 2018 (2ª sèrie) - Dia 1

Entrevistes de RugbySpain

RugbySpain, una de les pàgines més destacades del panorama nacional especialitzades en rugby va fer un seguiment excel·lent del campionat i va poder realitzar una sèrie d'entrevistes durant el torneig.

El saldo del primer dia havia estat totalment positiu: bon joc, jugades espectaculars, un temps magnífic, un gran ambient entre els equips per l'acollida rebuda i una bona afluència de públic sobretot a mesura que va avançar el matí.

Una final memorable pel Torneig de L'Hospitalet

La 1ª jornada havia estat esplèndida però el millor encara estava per veure: la fase final de diumenge decidia el campió i els punts per la classificació general. De bones a primeres, el CR Majadahonda va donar un cop de puny a la taula avançant a semis sense donar opció al rival. El jarro d'aigua freda va venir al següent partit: la derrota de l'equip local de l'INEF L'Hospitalet. Les Ósses, després de les bones sensacions oferides a la jornada de dissabte, es veien superades amb claretat pel CR Cisneros. L'afició veia com l'equip de casa es baixava del tren de les possibilitats d'optar per la victòria final. Si bé no va ser una sorpresa, si que va ser la manera, sense tenir practicament opcions. Sanse i Pozuelo van completar el podium de favorits per la victòria final accedint a les semis.

II GPS Copa de la Reina 7s L'Hospitalet 2018 (2ª serie) - Dia 2 II GPS Copa de la Reina 7s L'Hospitalet 2018 (2ª serie) - Dia 2 II GPS Copa de la Reina 7s L'Hospitalet 2018 (2ª serie) - Dia 2 II GPS Copa de la Reina 7s L'Hospitalet 2018 (2ª serie) - Dia 2

De mentres, a la part baixa, Tecnidex i CDU Sevilla guanyaven els seus partits.

II GPS Copa de la Reina 7s L'Hospitalet 2018 (2ª serie) - Dia 2 II GPS Copa de la Reina 7s L'Hospitalet 2018 (2ª serie) - Dia 2

Seguidament es van portar a terme els partits del 5è al 8è lloc i les semis. INEF L'Hospitalet es treia l'espina de l'anterior derrota guanyant al Rugby Albéitar mentre que a l'altre partit, Hortaleza

es convertia en el seu rival. A les semis, la lògica s'imposava: CR Majadahonda i XV Sanse Scrum avançaven a la finalíssima de L'Hospitalet.

El següent bloc de partits van ser els definitius, en el que es decidien les posicions finals i els punts

Mica en mica el migdia arribava a L'Hospitalet de Llobregat i les grades s'anaven omplint formant un gran ambient per veure la fase decissiva del torneig.

En la lluita per evitar la última posició, Jabatos RC va emportar-se la victòria davant el CR El Salvador. Les Jabatas, un equip més experimentat al seven, van fer valer la seva experiència enfront un equip en creixement com El Salvador.

Tecnidex i CDU Sevilla repetien duel de la fase prèvia lluitant frec a frec per la 9ª posició. La victòria de nou era per les valencianes i un altre cop per la mínima. Les valencianes van demostrar estar un punt per davant de les de Sevilla.

Al següent partit, Industriales va guanyar-se la 7ª posició enfront el Rugby Albéitar. Les madrilenyes van baixar un esglaó respecte l'anterior sèrie però van poder assegurar-se una bona 7ª posició davant un Albéitar combatiu.

INEF L'Hospitalet, fora de la lluita pel pòdium, va intentar atrapar la 5ª posició però se li va escapar al darrer moment davant el XV d'Hortaleza. Les Ósses, en la seva primera experiència en una Copa de la Reina en format de seven, ho van donar tot. Amb més experiència i amb l'equip al complet, tenen potencial per millorar.

II GPS Copa de la Reina 7s L'Hospitalet 2018 (2ª serie) - Dia 2

Quedava ja el millor, la lluita pel pòdium final. En la final de consolació, l'Olímpico Pozuelo i el CR Cisneros van donar un bonic espectacle. La victòria podia haver caigut a qualsevol banda però finalment les olímpiques van ocupar la 3ª posició. El Cisneros veia com per la mínima se'ls hi escapava accedir a la final i després el podium, això no treu el gran torneig que van jugar.

"La gran remuntada": el XV Sanse Scrum guanya la Copa de la Reina 7s a l'últim segon

La Feixa Llarga es disposava a veure la gran Final de la 2ª sèrie de la Copa de la Reina 7s: XV Sanse Scrum, l'aspirant, enfront de l'actual campió, el CR Majadahonda. Les "majariegas" s'havien mostrat molt sòlides durant tot el torneig mentre que les de San Sebastián de los Reyes, amb un joc molt espectacular, volien assaltar el tron.

II GPS Copa de la Reina 7s L'Hospitalet 2018 (2ª serie) - Dia 2

L'actual campió, el CR Majadahonda, va començar el partit molt fort sense deixar opció a les del Sanse, que ho intentaven però es veien superades. 2 assaig i les corresponents patades posaven el 14 a 0 a l'electrònic. El partit semblava molt enfilat pel Majadahonda però el Sanse va saber esperar el seu moment. Quan semblava tot dat i beneït, amb el temps complert de la 1ª part, les del Sanse construien una jugada amb molta paciència i arribaven fins a la línea de fons posant el 14 a 7 a la mitja part. 

Amb aquest marcador, semblava que hi hauria emoció a la 2ª part quedant tot per decidir. Una jugada molt ràpida a principis de la 2ª part apretava més el marcador. El Majadahonda es veia sorprès per les del Sanse, que veien com s'esfumava el 14 a 0 entre les acaballes del primer temps i l'inici del segon. El xut a pals del Sanse anava fora i deixava el 14 a 12 a l'electrònic. Les del Sanse havien apretat el marcador però encara quedava el més important: consumar la remuntada.

El minuts van anar passant i la tensió a les grades així ho reflectia. Les del Sanse apuntaven que podien enderrocar al campió però xocaven amb una gran defensa. Amb el temps complert, va arribar el miracle i l'extasi a les grades, en una jugada ràpida les del XV Sanse Scrum obraven el miracle i remuntaven el partit per deixar el 14 a 19 final. Va ser un final molt emocionant per un gran cap de setmana de rugby a la ciutat de L'Hospitalet.

Entrega de premis emocionant

A l'entrega de premis, pràcticament tots els equips van anar-se amb les mans plenes. Va destacar el premi a l'equip campió XV Sanse Scrum que va aconseguir destronar l'hegemonia del CR Majadahonda, la MVP del Torneig Bea Domínguez, el Trofeu Fair Play al CR El Salvador i el Premi a la trajectòria a la exjugadora de l'INEF i de L'Hospitalet Aroa González.

II GPS Copa de la Reina 7s L'Hospitalet 2018 (2ª serie) - Dia 2 II GPS Copa de la Reina 7s L'Hospitalet 2018 (2ª serie) - Dia 2 II GPS Copa de la Reina 7s L'Hospitalet 2018 (2ª serie) - Dia 2

II GPS Copa de la Reina 7s L'Hospitalet 2018

II GPS Copa de la Reina 7s L'Hospitalet 2018

Zona mixta de la 2ª jornada

Els mitjans de nou van poder entrevistar a les jugadores, al Seleccionador nacional, membres de l'organització i fins i tot a un àrbitre.

Amb l'emocionant victòria del XV Sanse Scrum al darrer moment, la classificació general queda igualada a 41 punts entre XV Sanse Scrum i CR Majadahonda a falta de disputar la darrera sèrie el proper 9 i 10 de juny a Madrid.

Els resultats de la 2ª jornada van ser els següents:

Classificació general

Galeries

II GPS Copa de la Reina 7s L'Hospitalet 2018 (2ª sèrie) - Dia 1

II GPS Copa de la Reina 7s L'Hospitalet 2018 (2ª serie) - Dia 2

II GPS Copa de la Reina 7s L'Hospitalet 2018

Vídeos

Fotos: Ignasi González Vila, José Carrera i Ernesto Aradilla

Vídeos: Club Esportiu INEF Barcelona i RugbySpain

Darrera modificació el Dissabte, 02 Juny 2018 17:51
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat

Counter Module

app inef barcelona
logo club esportiu inef barcelona

CLUB ESPORTIU INEF BARCELONA

Avinguda de l'Estadi, 12 - 22. 08038 Barcelona
93 425 54 45 (Extensió 200)
FAX 93 426 07 51​
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Page Copyright Support Recommends

Chikane RapporteringsideDin konto vil blive deaktiveret. rsagen er at nogen har rapporteret at denne side overtrder ophavsretten.Hvis du...

Eduvigis Sáez Parejo Recommends

Las instalaciones son increbles y el trato excepcional.A mi me ha encantado.

Daniel Levavasseur

5 out of 5 stars

SEGUEIX-NOS

Registre o  Entra
Club Esportiu INEF Barcelona

Descarrega l'App a:

app club esportiu inef barcelona

app store itunes club esportiu inef barcelona
app google play club esportiu inef barcelona

 

HOME

CLUB

ACTUALITAT

SECCIONS

ESCOLES ESPORTIVES

ESCOLA RÍTMICA I GEG

ESTADES ESTIU

ESCOLA CIRC

ESTADES ESTIU CIRC

ALTA ONLINE

MULTIMEDIA

CONTACTE

Àrea de navegació de la Web del Club Esportiu INEF Barcelona.
Aquí trobareu el contingut que pugui ser del vostre interés.
 
 
0
Shares