Imprimir aquesta pàgina
INEF es classifica pels Playoffs al títol de la Lliga Catalana
13 Mar

INEF es classifica pels Playoffs al títol de la Lliga Catalana

INEF Barcelona va caure per la mínima aquest cap de setmana davant el Gòtics per 21 a 22 en un emocionant partit de la darrera jornada de la Lliga Catalana de rugby masculí. Tot i això, els Óssos jugaran les eliminatòries pel títol el 24-25 de març.

Premi a una gran temporada pels Óssos

L'equip de l'INEF, en el seu retorn a la competició federada ha aconseguit classificar-se pels playoffs després d'una meritòria temporada, superant les expectatives previstes. Els Óssos van tornar a perdre per tercer cop consecutiu però la renta aconseguida al principi de la Lliga ha estat suficient per aconseguir la classificació.

El Gòtics i l'INEF es jugaven el Playoff i això es va reflexar al camp. Els visitants van sortir a mossegar i ja al 2 es posaven per davant. INEF ho intentava, la tensió del partit es reflexava al camp però no va ser fins el 20 que els verds van aconseguir doblegar la defensa del Gòtics gràcies al Marc Pérez; el xut a pals a més anava a dins i ens posava amb avantatge. L'alegria va durar 6 minuts, el temps que va necessitar el Gòtics per respondre amb un nou assaig. Va ser un cop dur pels Óssos, que van veure com a les acaballes del primer temps patien un nou revés.

Al segon temps, els Óssos van sortir a per totes. Sabien de la importància del partit, una derrota podia deixar-los fora, tenint en compte que el Químic jugava a l'endemà i que una victòria els classificava a ells. Però el Gòtics també necessitava la victòria imperiosament, ja que si perdien tant Químic com INEF els podien superar a la classificació.

Els verds al 4 de la 2ª part posaven la directa i aconseguien un nou assaig de la mà del Marc Pérez. La grada animava i semblava que la victòria no s'escaparia amb una actitut i agressivitat d'anar a per tots. Però el Gòtics es jugava molt i va respondre de nou al 52. El partit va ser una lluita constant i la distància, mínima, donava molta emoció. Marc Fusté, al 66, apretava l'electrònic amb un assaig, el xut a pals anava a dins i el 21 a 22 deixava un quart d'hora d'infart. Però no va poder ser, els Óssos es van quedar a les portes de la victòria esperant el resultat de l'endemà del Químic. La derrota per la mínima 22 a 17 va classificar als Óssos, un premi a la gran temporada, on han deixat grans tardes de rugby i han fet gaudir a l'afició.

La temporada regular de la Segona Catalana ha acabat amb un Sitges “B” imbatut (sis victòries en sis partits) encapçalant la classificació amb 29 punts. Seguit per Cornellà (18 punts), Gòtics “B” (17 punts) i l’INEF Barcelona (14 punts), els quatre conjunts es disputaran el títol de campions.

Els playoffs seran en format de semifinals i final a partit únic, jugant el primer contra el quart i el segon contra el tercer a casa dels millors classificats el cap de setmana del 24 i 25 de març. Un cop resolts els primers enfrontaments, la final es disputarà el cap de setmana del 7 i 8 d’abril.

Cal tenir en compte que el BUC “C” ha estat exclòs de la competició degut a dues incompareixences, així que els cinc punts que havien aconseguit INEF, Químic “B” i Gòtics “B” se’ls han descomptat.

Així doncs, les semifinals queden de la següent manera:

  • RC Sitges  “B” vs INEF Barcelona
  • RC Cornellà vs Gòtics RC “B”

El vigent campió de la categoria, l’Osona RC, competeix enguany a la Primera Catalana, així que la Segona tindrà un nou campió.

INEF Rugby Masculí

Foto: Jaume Andreu Photography

Font: Rugby.cat

clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat