Imprimir aquesta pàgina
INEF cau per la mínima davant el RC Cornellà
05 Mar

INEF Barcelona va caure per la mínima 22 a 18 en la seva visita al RC Cornellà en partit pendent corresponent a la 4ª jornada de la Lliga Catalana de rugby masculí.

INEF perd una gran oportunitat de posar-se segon

El partit, que restava pendent degut als temporals de les darreres setmanes a Catalunya, era decissiu per l'INEF de cara a recuperar la 2ª posició a la classificació i mantenir totes les opcions de cara a la darrera jornada de Lliga.

Va ser un partit molt igualat, de tu a tu, on els dos equips van anar intercanviant anotacions. INEF es posava per davant al 7 gràcies a l'assaig de David Talavera, que era respòs pel Cornellà 10 minuts després. INEF tornava a posar-se per davant gràcies a una patada de càstig al 21 però ràpidament el Cornellà aconseguia un assaig al 25, que a la postre va ser decissiu, ja que va ser la diferència. El Cornellà, al 32, posava terra de per mig amb un nou assaig però en Cristian Bariles aconseguia ajustar el marcador abans de tancar el primer temps.

A la 2ª part, al minut 54 INEF Barcelona es posava de nou per sobre a l'electrònic gràcies al Marc Fusté. El partit semblava que podia caure per qualsevol banda i així va ser. Al 67, el Cornellà aconseguia un assaig i el xut a pals, posant el 22 a 18. El Cornellà va saber defensar la renta i l'INEF va ser incapaç de tornar a donar la volta al marcador. Derrota inesperada i que deixa sense opcions a l'INEF Barcelona a l'última jornada de la Lliga. Tot i això, cal felicitar a tot l'equip ja que han fet una temporada increíble.