Imprimir aquesta pàgina
Maria Losada campiona d'Europa amb la selecció espanyola
05 Mar

Maria Losada campiona d'Europa amb la selecció espanyola

María Losada, jugadora de l'INEF-L'Hospitalet, s'ha proclamat Campiona d'Europa de Rugby Femení amb la selecció espanyola després de vèncer aquest cap de setmana a Holada de forma contundent per 40 a 7.

La Selecció espanyola repeteix títol

La Selecció Espanyola de Rugby Femení ha reeditat la corona continental que va aconseguir la temporada passada amb una contundent victòria 40-7 davant Holanda amb la qual ha demostrat la seva supremacia sobre la resta d'equips que participaven en el torneig. En un gran partit, les jugadores de José Antonio Barrio van aconseguir arribar fins a 5 vegades a la línia de fons holandesa i van superar en totes les facetes de joc als seus rivals que només van aconseguir sobrepassar la defensa espanyola en una ocasió.

El matí va despertar freda a l'Estadi Nelson Mandela de Brussel·les, però la neu va decidir donar una treva perquè les Lleones poguessin afrontar la final de l'europeu i anar a pel sisè trofeu de la història de la Selecció Femenina. Al minut 9 la capitana Isabel Rico obria la llauna i en el 18 la internacional de seven Anne Fernández de Corres marcava el segon que posava a Espanya 14 punts amunt al marcador. Uns minuts després arribava l'única marca holandesa, que lluny de desmotivar les Lleones els va insuflar més ànim per a la vora del descans posar més terra pel mig en el marcador amb un espectacular assaig marca de la casa de Iera Echebarría.

Les Lleones van aconseguir solucionar tots els errors que van cometre en la semifinal i aquesta vegada sobre el terreny de joc es va veure a una equip amb les idees molt més clares en atac i que amb prou feines va cometre errors a la mà. La davantera continuava amb les seves constants envestides i la línia liderava per Anne i Maria Ahís funcionava com un rellotge trencant la defensa contrària amb fantàstiques carreres que permetien guanyar molts metres a les espanyoles. Al 45 Laura Delgado anotava el quart per a les espanyoles, que juntament amb el peu de Maria Ahís, que va aconseguir aprofitar les indisciplines de les de Països Baixos, marcaven una renda de 25 punts per a les espanyoles, que Carlota Méliz va acabar d'apuntalar per tancar el marcador 40-7 i donar el seu sisè títol a les Lleones.

Àrbitre: Aurelie Groizeleau

Alineació Espanya: 1. Isabel RICO, 2. Margarida RODRIGUEZ, 3. Laura PRIM, 4. Anna PUIG, 5. Lourdes ALAMEDA, 6. Maitane SALINAS, 7. Maria CALVO, 8. Maria LOSADA, 9. Anne FERNÁNDEZ DE CORRES, 10. Maria Ahis, 11. Maria GARCÍA, 12. Lide EEBINA, 13. Eva GARCÍA, 14. Amaia ERBINA, 15. Iera ECHEBARRIA

Suplents: 16. Judith VELEZ (x1, min 70), 17. Isabel MACÍAS (x2, min 73), 18. Jeanina ViNUEZA (x3, min 62), 19. Mónica CASTELO (x8, min 50), 20. Jimena PARRA (x6, min 70), 21. Carlota Méliz (x10, min 70), 22. Marta CARMONA (x13, min 73), 23. Alba VINUESA (x 12, min 70)

Marcador: Min 9 Assaig Rico i Transformació Ahís 7-0 // Min 18 Assaig Anne i Transformació Ahñis 14-0 // Min 24 Assaig Van Leeuven i Transformació Laros 14-7 // Min 41 Assaig Echebarría 19-7 // Min 45 assaig Delgado i Transformació Ahís 26-7 // Min 57 puntada de peu de Càstig Ahís 29-7 // Min 68 puntada de peu de Càstig Ahís 32-7 // Min 73 assaig Meliz 37-7 // Min 79 puntada de peu de Càstig Meliz 40-7

Fotografia: Daniel González Photo

Font: Federació Espanyola de Rugby

clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat