Imprimir aquesta pàgina
Prèvia: CRAT a Corunya vs INEF-L'Hospitalet, J9 Lliga Iberdrola
08 febrer

Prèvia: CRAT a Corunya vs INEF-L'Hospitalet, J9 Lliga Iberdrola

Aquest dissabte a partir de les 16:00, CRAT A Corunya i INEF-L'Hospitalet obren el foc d'una nova jornada, la 9ª, de la Lliga Iberdrola de rugby femení. Per fí tornen als equips totes les internacionals del XV i del Seven que han estat fora durant un mes mentres es jugava la Lliga.

Les condicions climatològiques poden marcar el partit

Les noies d'Stacy Duvenaige necessiten ja mateix marcar distància amb el Getxo de cara a no patir per la categoria. Davant, tenen un difícil desplaçament al camp del CRAT, un equip amb una trajectòria irregular. Van començar com un tir, amb 5 victòries seguides, inclosa la victòria per la mínima a les osses 5 a 13, en el partit de la primera volta que les va enfrontar, on vam poder veure una exhibició de pundonor de les verdes que va enamorar a tota l'afició. Però després, han perdut 3 partits de forma seguida davant Cisneros, Pozuelo i Majadahonda, 2 derrotes ajustades i una força abultada.

Es preveu un partit molt condicionat pel factor climàtic, amb un fred intens i un camp gelat. La Corunya, com tota la península, s'ha vist afectada pel temporal de fred d'aquests dies, per tant, serà un condicionant important. Serà un partit de molta lluita, intens, físic, on l'equip que millor es sapigui adaptar a les condicions de joc es portarà el "gat a l'aigua".

Vídeo

Foto: Ernesto Aradilla

Darrera modificació el Dijous, 08 Febrer 2018 18:26
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat