Imprimir aquesta pàgina
Prèvia: INEF-L'Hospitalet vs XV Hortaleza R.C., 7ª Jornada Lliga Iberdrola 2017-2018
10 Gen

Prèvia: INEF-L'Hospitalet vs XV Hortaleza R.C., 7ª Jornada Lliga Iberdrola 2017-2018

INEF-L'Hospitalet torna a la competició aquest diumenge 14 a les 11h al Camp Municipal de la Feixa Llarga rebent la visita del XV Hortaleza R.C. en partit corresponent a la 7ª jornada de la Lliga Iberdrola de rugby femení.

INEF-L'Hospitalet vol sumar una nova victòria

Després d'aconseguir la primera victòria a la darrera jornada de l'any, l'equip encara amb confiança de remuntar el vol a les properes dates. La jornada estarà marcada per 2 factors principalment: un el factor de la climatologia ja que el fred està afectant a tots els indrets del territori nacional. I l'altre, novament la convocatòria de la selecció espanyola de rugby que condiciona la competició amb l'absència de les jugadores internacionals de tots els equips.

Les noies d'Stacy Duvenaige tenen una oportunitat per començar a sortir del pou classificatori enfrontant-se al XV Hortaleza R.C., un equip que conta amb 2 victòries només, sent el segon equip que ha rebut més punts de la competició. Les madrilenyes van guanyar ajustadament al Sanse Scrum a la 1ª jornada i desde llavors, només han estat capaces de guanyar un partit més contra el Getxo, un equip que es troba en una crisi de joc.

L'equip tornarà a donar la cara i estem segurs que veurem una bon matí de rugby a la Feixa Llarga. El partit INEF-L'Hospitalet vs XV Hortaleza R.C. el podreu seguir també per streaming a través del Canal de YouTube de l'INEF Barcelona.

Darrera modificació el Dimecres, 10 Gener 2018 21:03
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat