Imprimir aquesta pàgina
INEF L'Hospitalet cau al darrer moment davant el XV Sanse Scrum
30 Oct

INEF L'Hospitalet cau al darrer moment davant el XV Sanse Scrum

INEF L'Hospitalet va caure derrotat per la mínima aquest diumenge davant el XV Sanse Scrum en partit corresponent a la 3ª jornada de la Lliga Iberdrola disputat al camp de la Feixa Llarga.

Derrota a l'últim minut

L'equip es presentava amb bones sensacions després del darrer partit a casa on van demostrar un esperit de lluita inmens davant les adversitats. Els dos equips presentaven fins ara dues derrotes a la classificació, per tant era una bona ocasió per començar a sortir del pou de la classificació. Les osses per fi afrontaven un partit al complet, amb 19 jugadores, fet que fins ara no s'havia produït i que les havia perjudicat notablement les dues jornades anteriors.

El partit va ser força parell, amb alternatives, on cap equip va destacar per sobre de l'altre i es va decidir al temps de descompte gràcies a un xut a pals de Marina Galan per part del XV Sanse Scrum.

Les madrilenyes es van avançar aviat al marcador aviat sobre el minut 5 gràcies a Ingrid Algar però les osses van reaccionar rapidament per posar la igualada a l'electrònic. Una bona jugada de Carla Rodríguez posava l'empat a 5.

Les osses es van topar amb dificultats a l'hora de construir joc i mica en mica el Sanse va anar agafant la iniciativa. Sandra Treviño i el peu de Marina Galan posaven terra per enmig amb un 5 a 12 que complicava el partit. Les osses van reaccionar i gràcies a la Laura Esbrí van posar el 10 a 12 al marcador abans de tancar el primer temps.

Amb tota la segona part per davant, les osses van sortir amb ganes de donar la volta definitiva i ho van aconseguir gràcies a la Raquel Garcia. Però a partir de llavors, no van poder marcar les diferències i dos xuts a pals de la Marina Galan van servir per donar la victòria a les madrilenyes. L'últim xut a pals va ser força cruel ja que va venir a l'afegit, sense temps material per reaccionar.

L'equip s'estrena a la classificació amb un punt però és insuficient i queda al pou de la classificació. La notícia positiva va ser que per fi es va poder jugar amb un XV de garanties i reserves, fet que fins ara no havia estat possible. Queda molt treball per endavant...

LLIGA IBERDROLA

Galeria

INEF L'Hospitalet vs XV Sanse Scrum - 3ª Jornada Lliga Iberdrola 2017-2018

Fotos: Ernesto Aradilla

Darrera modificació el Dimarts, 31 Octubre 2017 18:50
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat