Imprimir aquesta pàgina
Resultats 3ª Fase Copa Catalana de GAF, categoria Base 7P-8.A-8.B i Via Olímpica (1 al 10) -Individual i per Equips- a Vic
23 Maig

Resultats 3ª Fase Copa Catalana de GAF, categoria Base 7P-8.A-8.B i Via Olímpica (1 al 10) -Individual i per Equips- a Vic

El cap de setmana del 18-19 de maig va tenir lloc al Pavelló Municipal d'Esports Castell d'en Planes de Vic la 3ª Fase Copa Catalana de GAF, categoria Base 7P-8.A-8.B i Via Olímpica (1 al 10) -Individual i per Equips- amb la participació del Club Esportiu INEF Barcelona.

Bona actuació de la gimnàstica de l'INEF a Vic

Anna Sanjosé va realitzar una excel·lent actuació a Vic, sent una de les gimnastes més destacades de la jornada en categoria 8A. Fou la millor gimnasta a les paral·leles, el que li va servir per finalitzar a la 11ª plaça al còmput total de tots els aparells. Pel que fa a la Blanca Sabe, va estar entre les 3 primeres a l'exercici de terra però els altres aparells van penalitzar-li per finalitzar a la 24ª posició de la classificació. Gemma Boada i Jana Serra van quedar més enrrere (37ª i 44ª respectivament).

Pel que fa a la categoria de Via Olímpica, Berta Badiella va fer bons exercicis de poltre i terra per acabar a la 33ª posició de la classificació final.

  1. PROGRAMA
  2. ORDRE DE SORTIDA
  3. RESULTATS INDIVIDUALS (PÚBLICS)
  4. RESULTATS EQUIPS (PÚBLICS)

Font: Federació Catalana Gimnàstica

Darrera modificació el Dilluns, 27 Mai 2019 13:57
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat