Imprimir aquesta pàgina
Alta competència per les gimnastes d'INEF Barcelona al Campionat d'Espanya de GAF
12 Jul

Alta competència per les gimnastes d'INEF Barcelona al Campionat d'Espanya de GAF

Les gimnastes del Club Esportiu INEF Barcelona van sortir ahir a competir al Campionat d'Espanya de GAM i GAF que s'està disputant a la localitat manxega de Guadalajara del 8 al 15 de juliol.

Gemma Arnau destaca a Guadalajara

Gemma Arnau, Anna Sanjosé i Jana Serra van sortir ahir per primera vegada a competir en categoria Base 7. Després d'un any de molta feina, les gimnastes s'enfrontaven a la prova de foc, davant dels clubs més importants d'Espanya.

Gemma Arnau va ser la gimnasta que es va mostrar més inspirada durant tota la jornada, obtenint una excel·lent 7ª posició final a la general. Tant a barra com a paral·leles van fer uns magnífics exercicis que li van valer per obtenir la 7ª millor nota. L'Anna Sanjosé va mostrar-se força sòlida també ambdós exercicis que li van servir per obtenir una 25ª posició final davant una alta competència. La Jana Serra va exhibir-se davant l'alta competència, va fer un bon exercici de salt i paral·leles però després no van acabar de sortir-li les coses com esperava obtenint una 65ª posició.

Base 7

   

 Font i foto: Real Federació Espanyola de Gimnàstica

clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat