Imprimir aquesta pàgina
Resultats de la 2ª fase de la Copa Catalana de Base 1-2-3-4-5 -Individual i per Equips- de GAF a Manresa
19 Mar

Resultats de la 2ª fase de la Copa Catalana de Base 1-2-3-4-5 -Individual i per Equips- de GAF a Manresa

El Pavelló Nou Congost de Manresa va viure aquest cap de setmana la 2ª fase de la Copa Catalana de Base 1-2-3-4-5 -Individual i per Equips- de gimnàstica artística femenina on van participar les gimnastes de la categoria del Club Esportiu INEF Barcelona. També hi va haver competició escolar.

Més gimnastes de l'INEF comencen la competició

En la categoria de Base 1P, Berta Badiella va fer un bon exercici de poltre però només li va servir per estar a la 23ª posició de la classificació final. Tot i la bona feina prèvia, l'Arlet Cortacans no va poder treure el millor de si mateix quedant més enrrere.

A Base 2G, la Mar Rodríguez va exhibir-se fent grans exercicis al poltre (3ª) i la barra fixe (4ª). A la general va classificar-se a la 14ª posició. Cal destacar també a la Matilda Collado, fent un bon exercici de poltre i paral·leles i la seva germana Valentina, la millor al poltre. Mar Gracia i Clara Álvarez van estar lluny de tenir el seu millor dia. Per equips, les germanes Collado i la Mar van quedar en 17ª posició, destacant els seus exercicis al poltre.

A la categoria 5M, la Lucia Fernández va exhibir-se al poltre i a l'exercici de terra. També van participar la Iria López i la Maria Cercos, fent només un exercici de barra fixe. Per equips, van participar les 3 quedant en 36ª posició.

  1. PROGRAMA GENERAL - 2a FASE BASE 1-2-3-4-5 + 2a FASE NIVELL E - GAF
  2. ORDRE 2a FASE BASE 1-2-3-4-5 + 2a FASE EE E IND - EQUIPS GAF ACTUALITZAT 16/3
  3. RESULTATS 2a FASE BASE 1-2-3-4-5 + 2a FASE NIVELL E - EDAT ESCOLAR - INDIV
  4. RESULTATS 2a FASE BASE 1-2-3-4-5 + 2a FASE NIVELL E - EDAT ESCOLAR - EQUIPS
Darrera modificació el Dilluns, 19 Març 2018 20:28
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat