Imprimir aquesta pàgina
La secció de gimnàstica estètica de grup participa a La Marató de TV3
17 Des

La secció de gimnàstica estètica de grup participa a La Marató de TV3

Aquest diumenge va tenir lloc la 27ª edició del programa La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, dedicada enguany a la investigació biomèdica del càncer. A la Marató, que va durar prop de 16 hores d'emissió en directe, va participar-hi la secció de gimnàstica estètica de grup de l'INEF Barcelona.

Nou rècord de recaptació a La Marató de TV3 2018

Com cada any, la població ha demostrat la seva solidaritat envers la causa proposada.  El càncer és la primera causa de mort a Catalunya entre els homes i, la segona, entre les dones. Cada dia moren 28 persones de càncer, és a dir, més de 10.000 a l'any. Gràcies a la investigació biomèdica, a Catalunya, la supervivència al càncer ha crescut un 7% en els últims 10 anys i la mitjana se situa, actualment, en el 55%. Però malgrat els avenços que s'han fet en tractaments, mètodes de diagnòstic i prevenció, la incidència del càncer segueix sent molt alta: 1 de cada 2 homes i 1 de cada 3 dones tindran càncer al llarg de la seva vida. Cal seguir investigant per millorar la supervivència de les persones que tindran aquesta malaltia.

La secció de GEG i el seu equip INEF United ha participat en aquesta Marató, un fet que ens enorgullés com a Club.

Amb motiu de La Marató, a tot Catalunya es van programar més de 3.300 activitats populars, que han reunit prop d'un milió de persones, el que ha quedat reflectit en el programa amb connexions en directe al llarg de la jornada. La Marató de TV3 d'enguany ha ofert a més 25 actuacions, entre elles un concert solidari a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm amb grups com Koers & Friends, Gertrudis, Els Catarres i Doctor Prats, entre d'altres.

Aquest any es va batre novament un rècord de recaptació en arribar a la xifra de 10.715,430 euros. Cal recordar que fins al 31 de març es pot seguir col·laborant.

Més info: Marató TV3 2018 i Público

clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat