Imprimir aquesta pàgina
Doblet màgic de les noies d'estètica a la 1ª fase de la Copa d'Espanya de Gimnàstica Estètica de Grup
12 Des

Doblet màgic de les noies d'estètica a la 1ª fase de la Copa d'Espanya de Gimnàstica Estètica de Grup

El passat cap de setmana Sagunt va ser el centre de la 1ª Fase de la Copa d'Espanya de Gimnàstica Estètica de Grup on l'equip de l'INEF Barcelona va començar de la millor manera possible: segons a la general i primers a la categoria senior femenina. La secció donarà moltes alegries un any més!

Sagunt viu la 1ª Fase de la Copa d'Espanya de Gimnàstica Estètica de Grup

Durant el dissabte i diumenge, 9 i 10 de desembre, es van realitzar les jornades classificatòries al pavelló esportiu José Veral del Port de Sagunt. L'event, organitzat per l'Ajuntament de Sagunt i l'AEGEG, va acollir un total de 17 clubs de 8 comunitats autònomes diferents i, a més, representants de diverses associacions i federacions tant de nivell nacional com internacional.

Dissabte, 9 de desembre es realitzaren les jornades classificatòries. Al matí va tindre lloc la cerimònia d'inauguració de la 1ª fase i després les sèries classificatòries dels equips infantils a les modalitats de 8-10 anys, 10-12 anys i 12-14 anys. Per la tarda, a partir de les 17 h es va realitzar la jornada classificatòria dels equips sènior i junior amb l'actuació de l'INEF.

Diumenge, com és habitual, van tenir lloc les sèries finals. En la categoria infantil de 8-10 anys es va classificar l'Asociación Rítmica Cartagena. En la modalitat de 10-12 anys, en categoria femenina, es van classificar el Club Estética Cartagena, Club Gimnasia Sagunto i Club Rítmica i Estètica Pinatar i, en categoria mixta, el Club Gymnos '85. En la modalitat 12-14 anys femenina els clubs classificats van ser el C.G. San Anton Cartagena, Club Gymnos '85 Mar i Club Gymnos '85 l'Amore. En modalitat junior femenina els classificats van ser Asociación Rítmica Cartagena, C.G.E.G. Naïf Riudoms i F.J.E. Sant Ignasi. Per últim, els equips sèniors classificats van ser el Club Esportiu INEF Barcelona, Club Gimnasia Sagunto i Club Gymnos '85 en categoria femenina, i Asociación Rítmica Cartagena i Club Cordillera en categoria mixta. Els classificats competiran a la 1ª Copa del Món & Challenge Cup que se celebrarà del 15 al 18 de març de 2018 a Hèlsinki.

Font: Elperiodic

Foto: agginefbarcelona

Darrera modificació el Dimarts, 12 Desembre 2017 02:16
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat