app club esportiu inef barcelonaapp store itunes club esportiu inef barcelona app google play club esportiu inef barcelona

L'atenció al públic s'ha vist afectada pel COVID-19. Agraïm la teva comprensió i paciència en aquests moments excepcionals. El Centre de l'INEFC, d'acord als Organismes Oficials i les Autoritats Sanitàries, està implementant una sèrie de mesures de seguretat i protocols sanitaris per assegurar en tot moment la teva seguretat. Actualment segueix l'atenció online al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A partir del 13 de juliol, atenció telefònica a partir de les 15:30 hores i atenció amb cita prèvia a partir de les 17:30 fins les 19:30 hores, d'acord a les mesures de seguretat que s'estan aplicant al Centre. Aquesta situació serà revisable al setembre, en funció de la situació. No aneu al Centre sense cita prèvia, no us atendran. Consulta tota informació relacionada amb les afectacions del COVID-19 a la normativa de les instal·lacions de l'INEFC.

ÚLTIMES NOTÍCIES

COMUNICAT | L'activitat del Club Esportiu INEF Barcelona s'atura pel COVID-19 - Club Esportiu INEF Barcelona

12 Mar

COMUNICAT | L'activitat del Club Esportiu INEF Barcelona s'atura pel COVID-19

Seguint les recomenacions de la Generalitat de Catalunya, els centres educatius i universitats com INEFC romandran tancats durant la pandèmia del COVID-19, per tal d'evitar la propagació del virus. Per tant, queden suspeses les classes de les Escoles Esportives del Club Esportiu INEF Barcelona, a l’espera d’aconteixements. Ara, la salut és el més important.

Així mateix, l'activitat esportiva de competició també s'atura pel COVID19 seguint les recomenacions de la Secretaria General de l'Esport.

La Federació Catalana de Rugby va suspendre ahir dimecres la competició de l'equip masculí i femení (L'Hospitalet-INEF), que tenia que disputar partits aquest cap de setmana.

Per la seva banda, la Federació Catalana de Gimnàstica també ha suspès la competició durant dos setmanes, fet que afecta a les gimnastes que tenien que participar a Hostalets de Balenyà.

Així mateix, la Real Federació Espanyola de Gimnàstica també ha suspès els seus events.

Per últim, El Consell també ha notificat la suspensió de les seves activitats esportives que inclou la gimnàstica estètica de grup, on participa l'equip de l'INEF Barcelona.

Seguim recopilant informació per determinar els propers passos. Anirem informant puntualment quan rebem més informació dels Organismes i Autoritats Sanitàries tan bon punt tinguem més informació per compartir. Agraïm la vostra comprensió, cuideu-vos si us plau.

Més informació:

clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat

Counter Module

ENQUESTES

 
app inef barcelona
logo club esportiu inef barcelona

CLUB ESPORTIU INEF BARCELONA

Avinguda de l'Estadi, 12 - 22. 08038 Barcelona
93 425 54 45 (Extensió 200)
FAX 93 426 07 51​
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Eduvigis Sáez Parejo
Eduvigis Sáez Parejo

5 out of 5 stars

posted 3 years ago

Las instalaciones son increbles y el trato excepcional.A mi me ha encantado.

Daniel Levavasseur
Daniel Levavasseur

5 out of 5 stars

posted 3 years ago

Sonia Maria Chalupp
Sonia Maria Chalupp Recommends posted 4 years ago

SEGUEIX-NOS

Registre o  Entra
Club Esportiu INEF Barcelona

Descarrega l'App a:

app club esportiu inef barcelona

app store itunes club esportiu inef barcelona
app google play club esportiu inef barcelona

 

HOME

CLUB

ACTUALITAT

SECCIONS

ESCOLES ESPORTIVES

ESTADES ESTIU

ALTA ONLINE

CALENDARI

MULTIMEDIA

CONTACTE

Àrea de navegació de la Web del Club Esportiu INEF Barcelona.
Aquí trobareu el contingut que pugui ser del vostre interés.
 
 
0
Shares