Imprimir aquesta pàgina
L'Escola de Circ de l'INEF Barcelona, novament protagonista al Catakrac de Betevé
22 Oct

L'Escola de Circ de l'INEF Barcelona, novament protagonista al Catakrac de Betevé

L'Escola de Circ del Club Esportiu INEF Barcelona va tornar a ser protagonista aquest cap de setmana al Catakrac, el programa infantil de Betevé que s'emet dissabtes i diumenges on es mostren activitats lúdiques que poden fer els nens i nenes a la ciutat de Barcelona.

Sinopsi Catakrac 164

En el programa de dissabte, amb els nens i nenes de l’Escola Voramar visitarem les cotxeres de TMB a Horta. Parlarem de com millorar l’aire a les ciutats amb els nens i nenes de l’Escola Projecte. Amb l’Escola Catalunya de Navarcles anirem al Museu Picasso, i farem un taller de ceràmica. Amb en Jan i l’Aleix, cata-reporters, decorarem dolços de Halloween al Museu de la Xocolata. Amb els nens i nenes de l’Escola Surís de Cornellà anirem al Festival Internacional de Pallassos, Memorial Charlie Rivel. Amb la Jana i la Laia, cata-reporteres, anirem al Teatre de l’Eixample per gaudir de la màgia del mag Gerard i visitarem els nens i nenes de l’Escola de Circ del Club Esportiu INEF.

Veieu el reportatge a l'Escola de Circ del Club Esportiu INEF Barcelona a partir del minut 24:21.

Aquí teniu el programa d’avui dissabte 20 d’octubre. https://beteve.cat/catakrac/catakrac-164/

Recordeu que podeu veure totes les activitats del Catakrac a la web de Betevé, al seu Facebook i al YouTube. Agraïments a l'equip de Betevé del Catakrac per la seva difusió de l'Escola de Circ i totes aquelles activitats dirigides als més menuts.

Font: Betevé

Darrera modificació el Dimecres, 31 Octubre 2018 06:51
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat