app club esportiu inef barcelonaapp store itunes club esportiu inef barcelona app google play club esportiu inef barcelona

ÚLTIMES NOTÍCIES

El Circ de l'INEF Barcelona, novament protagonista al Catakrac de BTV - Club Esportiu INEF Barcelona

Aquest cap de setmana podrem gaudir d'una nova aparició de l'Escola de Circ del Club Esportiu INEF Barcelona al Catakrac de BTV. Els joves artistes del futur ens mostraran les seves habilitats, dissabte 20 de 8 a 9:25h.

Sinopsi dels programes d'aquest cap de setmana

Dissabte 20 d'octubre. Avui, dissabte, els nens i nenes de l’Escola Voramar visitarem les cotxeres de TMB a Horta. Parlarem de com millorar l’aire a les ciutats amb l’Escola Projecte. Amb l’Escola Catalunya de Navarcles anirem al Museu Picasso, i farem un taller de ceràmica. Amb en Jan i l’Aleix, cata-reporters, decorarem dolços de Halloween al Museu de la Xocolata. Amb els nens i nenes de l’Escola Surís de Cornellà anirem al Festival Internacional de Pallassos, Memorial Charlie Rivel. Amb la Jana i la Laia, cata-reporteres, anirem al Teatre de l’Eixample per gaudir de la màgia del mag Gerard Borrell i visitarem els petits artistes de l’Escola de Circ del Club Esportiu INEF.   Diumenge 21 d'octubre. Avui, diumenge, amb en Jan i l’Aleix, cata-reporters, decorarem dolços de Halloween al Museu de la Xocolata. Amb els alumnes de l’Escola Surís de Cornellà anirem al Festival Internacional de Pallassos, Memorial Charlie Rivel. Amb els nens i nenes de l’Escola Pia Sant Antoni visitarem el Museu d’Arqueologia i descobrirem com vivien els nostres avantpassats. Parlarem de com millorar l’aire a les ciutats amb els nens i nenes de l’Escola Projecte. Amb l’Escola Voramar visitarem les cotxeres de TMB a Horta. Amb l’Escola Catalunya de Navarcles anirem al Museu Picasso i farem un taller de ceràmica i amb l’Hugo i l’Àlex, cata-reporters, anirem darrere de les petjades dels senglars del Parc de Collserola.

També podreu veure el programa en directe a http://beteve.cat/. Més tard estarà penjat a http://beteve.cat/programa/catakrac/ i el podreu veure també a la web del Club Esportiu INEF Barcelona. Al facebook del Catakrac també podreu anar veient els vídeos dels reportatges per separat, a més de propostes, agenda cultural, activitats per fer en família...
https://www.facebook.com/catakracfamilies/?ref=bookmarks El vídeo serà afegit a la Llista de l'Escola de Circ de YouTube.

Els més impacients, des de divendres a la tarda, ja podreu gaudir dels vídeos a la playlist del canal youtube de betebé.

clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat

Counter Module

ENQUESTES

logo club esportiu inef barcelona

CLUB ESPORTIU INEF BARCELONA

Avinguda de l'Estadi, 12 - 22. 08038 Barcelona
93 425 54 45 (Extensió 200)
FAX 93 426 07 51​
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Eduvigis Sáez Parejo
Eduvigis Sáez Parejo

5 out of 5 stars

posted 3 years ago

Las instalaciones son increbles y el trato excepcional.A mi me ha encantado.

Daniel Levavasseur
Daniel Levavasseur

5 out of 5 stars

posted 3 years ago

Sonia Maria Chalupp
Sonia Maria Chalupp

5 out of 5 stars

posted 3 years ago

SEGUEIX-NOS

Registre o  Entra
Club Esportiu INEF Barcelona

Descarrega l'App a:

app club esportiu inef barcelona

app store itunes club esportiu inef barcelona
app google play club esportiu inef barcelona

 

HOME

CLUB

ACTUALITAT

SECCIONS

ESCOLES ESPORTIVES

ESTADES ESTIU

ALTA ONLINE

CALENDARI

MULTIMEDIA

CONTACTE

Àrea de navegació de la Web del Club Esportiu INEF Barcelona.
Aquí trobareu el contingut que pugui ser del vostre interés.
 
 
0
Shares