Imprimir aquesta pàgina
Finalitzen les Estades d'Estiu 2018 al Club Esportiu INEF Barcelona

Les Estades d'Estiu 2018 de l'INEF Barcelona ja són història. Les instal·lacions de l'INEFC han acollit a més d'un centenar de persones durant 5 setmanes intenses on tothom ha gaudit de la pràctica esportiva.

Hora de fer balanç de les Estades d'Estiu 2018

El 2018 ha estat un any ple de novetats, amb l'objectiu de fer unes Estades més enriquidores i dinàmiques. Per primer any hem incorporat activitats dinàmiques i divertides orientades al nivell de cadascú, com l'slackline, l'skate, el circ i les teles acrobàtiques, el breakdance i el parkour, sempre amb el suport i ajuda dels monitors.

En el seu segon any, l'activitat del Climbat s'ha consolidat com una de les que més agraden i, les Piscines Picornell, tot i no poder-la gaudir totes les setmanes degut al Campionat d'Europa de Waterpolo, sempre han estat moments de gran relax i diversió.

Com sempre, les activitats gimnàstiques han tingut un paper predominant. Classes dirigides, jocs, circuits...han servit per desenvolupar les habilitats motrius dels nens i potenciar els seus valors socials, personals i transversals.

Volem agrair a tothom que ha fet possible una nova edició de les Estades d'Estiu. Gràcies a totes les famílies, alumnes, nens i nenes, als entrenadors, a la direcció tècnica, a tot personal del Club i a l'INEFC aquestes 5 setmanes apassionants. Ja tenim ganes que arribi l'any que ve! Fins aviat!

Darrera modificació el Dimecres, 25 Juliol 2018 03:28
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat