Imprimir aquesta pàgina
L'Escola de Circ de l'INEF Barcelona al Catakrac de BTV

Dissabte 21 i diumenge 22, a les 8:00h i a les 9:25h. del matí podreu veure al programa Catakrac de BTV la visita que ens van fer recentment a les instal·lacions de l'INEFC per gaudir de les activitats de l'Escola de Circ del Club Esportiu INEF Barcelona.

Catakrac repeteix visita a l'INEF Barcelona

"Catakrac" és el programa infantil de BTV fet’ pels’ i ‘per’ els nens de Barcelona. Diem fet ‘pels’ perquè cada setmana hi ha un presentador o presentadora diferent. Tots els nens i nenes de Barcelona tenen l'oportunitat, al "Catakrac", de convertir-se durant dos dies en les cares de BTV. Amb ells fem un recorregut per la ciutat, i descobrim les coses que poden fer: visitem escoles, teatres, museus i també fem esports, tallers, lectures, cuines, fotografies, balls…i som a totes les festes de la ciutat cada dissabte i diumenge el ‘Catakrac’ viu intensament la ciutat dels nens i nenes de Barcelona!

Sinòpsi

21 de juliol.  Dissabte visitarem el Campus Olímpia d’Hoquei de la Sagrera i en Samuel, en Guerau, la Laia, el Ramon i l’Hugo faran de presentadors per un dia. També visitarem els nens i nenes de l’Escola de Circ del Club Esportiu INEFC. Compartirem un matí amb els nens del casal de tir amb arc al Club Arc Montjuïc. Serem a la competició d’hamburgueses del Casal de Cuina a KINOBS. Anirem a Palau-solità i Plegamans, al Campus Arqueològic del Museu Egipci. Els nens i nenes del Casal Culturnautes del CCCB ens ensenyaran la feina d’animació que han fet i acabarem el programa al casal d'EART, l'espai d'educació artística i creació.

  
22 de juliol.  En el programa de diumenge passarem un matí amb els nens i nenes del Campus Olímpia d’Hípica a la Foixarda. Veurem en què consisteix el Casal de Robòtica i drons dels Lluïsos de Gràcia. Recuperarem el reportatge que vam enregistrar a final de curs amb l’Escola Josep Maria Jujol al Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils. Ens posarem els patins al Campus Olímpia d’Hoquei de la Sagrera, des d'on en Samuel, en Guerau, la Laia, el Ramon i l’Hugo ens faran de presentadors. Visitarem els nens i nenes de l’Escola de Circ del Club Esportiu INEFC i compartirem un matí amb els nens del casal de tir amb arc al Club Arc Montjuïc.

També podreu veure el programa en directe a http://beteve.cat/, i més tard estarà penjat a http://beteve.cat/programa/catakrac/ i a la Web del Club Esportiu INEF Barcelona. Al Facebook del Catakrac també podràs veure el reportatge per separat així com d'altres, consultar l'agenda cultural, propostes i activitats per fer en família, etc.

No t'ho perdis!

Font: BTV

Darrera modificació el Divendres, 20 Juliol 2018 17:20
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat